Avem seninătatea de a accepta lucrurile care nu se pot schimba, curajul de a schimba lucrurile care se pot schimba, şi înţelepciunea de a şti să le deosebim.

Asistam la nasteri
Geopoliticus Child Watching the Birth of a New Man, 1943, Salvador Dali

Asistam la nasteri

Lansarea unei afaceri este asemanatoare nasterii unui copil, aducand cu sine atat entuziasmul unui nou inceput, cat si nelinistea reusitei Odata cu luarea acestei decizii, trebuie asumate totodata si o multime de responsabilitati si angajamente, astfel venim in ajutorul clientilor nostri, prin preluarea provocarilor birocratice ce pot aparea pe parcursul acestui proces, pentru ca acestia sa se poata bucura de un nou inceput.

Oferind consultanta juridica integrata, ne angajam sa asiguram clientilor nostrio gama larga de servicii juridice prin crearea pentru client a unui sistem si prin mentinearea acestuia , garantand in acest fel ca solutiile propuse de noi ofera atat previzibilitate cat si eficienta, pentru a fi in concordanta cu complexitatea tot mai mare a obiectivelor de afaceri.

Experienta noastra ne permite sa fim vizionari, sa distingem si sa intelegem riscurile care pot aparea, si sa cream instrumentele necesare pentru mentinerea in timp a rezultatelor dar si pentru a raspunde in mod continuu la schimbările inevitabile care se vor produce.

Expertiza noastra acopera o gama largă de domenii legale, oferind servicii integrate, atat clientilor privati cat si autoritatile publice din mai multe industrii.

Va asistam pentru:

  • Drepturi de autor
  • Drept penal

Cream solutii durabile

Suntem hotarati sa ne conducem clientii catre obiectivele lor comerciale, prin furnizarea de consiliere juridica inovatoare, bazata pe solutii ce aduc predictibilitate si eficienta, special personalizate atat pentru nevoile imediate cat si pentru cele pe termen lung ale clientilor nostri.

Nu credem în “Soluții de moment” , iar intreaga noastra activitate zilnica orbiteaza in jurul angajamentului pe care il facem fiecarui client pentru a-l pastra in mod permanent in cunostinta de cauza si pe deplin la curent cu optiunile sale legale pentru a ii permite acestuia sa ia cele mai oportune decizii pentru afacerea sa.

Am inteles ca un client nu cauta la un cabinet de avocatura doar pareri legale sau teorie juridica, ci doreste sfaturi practice ca sa aduca un aport de valoare afacerii sale, motiv pentru care, pentru a asigura a gama larga de servicii juridice de inalta calitate, activitatea noastră împleteşte cunostintele, calificarea, loialitatea, creativitatea, viteza de reactie, perseverenta si simtul responsabilitatii, in cel mai de incredere si cinstit mod, livrand astfel soluții menite sa rezolve problemele clientilor in timp util, oferind acestora alternative valoroase la problemele lor juridice și de afaceri.

Suntem constienti ca singura modalitate de a asigura succesul clientului este sa cautam in mod constant modalitati de a ne imbunatati valoarea, eficacitatea si eficienta, și de aceea strategiile noastre sunt clare si eforturile noastre sunt indreptate spre rezultate previzibile.

Swans Reflecting Elephants, 1937, Salvador Dali

aducem claritate

Intr-o perioada in care sistemul legislativ este in permanenta schimbare, dominat de ambiguitate, practica juridica neunitara, si diverse interpretari contradictorii a problemelor de drept, ne propunem sa fim mereu cu un pas in fata, provocandu-ne in permanenta pe noi insine sa aducem mereu solutii noi si originale de abordare a celor mai complexe provocari de natura legala cu care se confrunta clientii nostrii.

Pentru a putea face cu succes provocarilor mediului de afaceri dinamic din Romania este nevoie de o fundatie strategica si tactica solida. Atingerea performantei necesita disciplina, intelegerea clara a surselor riscului, efectuarea miscarilor strategice esentiale, abordarea unor tactici delicate, cunoasterea perfecta a regulilor, a jucatorilor si a mutarilor castigatoare, dar si creativitate si instinct.

Puterea de preintampinare, intuitia, identificarea oportunitatilor si contrabalansarea riscurilor sunt primii pasi spre victorie. Ideile ambitioase si inovatoare ne propulseaza in lumea stricta a dreptului, care pretinde un grad ridicat de imaginatie, inovatie, claritate si creativitate.

Slave Market with the Dissapearing Bust of Voltaire, 1940, Salvador Dali

Consideram ca avantajul nostru competitiv consta in capacitatea de a asigura servicii eficiente si de inalta calitate atat in sfera consultantei, cat si in cea a litigiilor.

Pentru cei care nu vor un avocat cara sa le spuna ceea ce nu pot face, ci unul care sa le spuna cum sa faca să-şi atingă scopul.

Asistam la nasteri
Candlestick or Man, 1940, Salvator Dali

Vedem dincolo de aparente

Experienta noastra dobândită pe o profunda cunoastere a sistemului juridic si a jurisprudentei din Romania, ne ajuta sa înţelegem în mod real problemele cu care se confrunta clientii noastri. Suntem bine ancorati in realitate si ne desfasuram activitatea avand ca obiectiv satisfacţia clientilor, venind in intampinarea tuturor exigentelor acestora:

  • Intelegerea pietei si a cerintelor acesteia.
  • Competente excelente in toate domeniile de activitate.
  • Incredere si loialitate.
  • Etica si colegialitate.
  • Simtul raspunderii si disciplina.
  • Curaj, creativitate si adaptabilitate
  • Pragmatism.

Ne propunem sa depasim asteptarile clientilor in orice mod posibil. Ca si echipa impartasim aceleasi valori care ne guverneaza modul de lucru, deciziile pe care le luam precum si maniera in care interactionam cu mandatarii nostri: munca in echipa, talentul, inovatia si creativitatea, ambitia si devotamentul sunt cele mai importante ingrediente care garanteaza succesul, iar mentinerea acestei retete reprezinta promisiunea noastra catre clienti, parteneri de afaceri si mandatari.

The Ship, 1943, Salvador Dali

Gasim solutia optima

Noi ştim ca fiecare client este unic, motiv pentru care, indiferent de complexitatea problemelor cu care clientii nostri se confrunta in fiecare zi, avem capacitatea de identificare a celor mai practice si eficiente solutii care sa aduca o un aport de valoare reala afacerii lor.

Suntem constienti ca increderea, intelegerea si confidentialitatea sunt esentiale pentru furnizarea de consultanta pe probleme juridice, asa ca am facut o prioritate din a dezvolta relatii puternice cu clientii nostri. Acesta abordare reprezinta doar unul dintre motivele pentru care colaborarea cu noi este foarte profitabila.

Scopul noastru este de a obtine rezultate remarcabile prin oferirea de servicii exceptionale, lucru ce nu poate fi atins fara ca relatiile construite sa fie bazate pe incredere deplina si o profunda intelegere a afacerii fiecarui client.

Pentru noi, realizarea acestui obiectiv nu tine doar de stapanirea aspectelor generale de drept, ci tine de asemenea de cunoasterea in detaliu a afacerii clientilor nostri si de a intelege care sunt exigentele şi mecanismele de funcţionare a pietei pe care activeaza.

Incercam sa anticipam problemele inainte ca acestea sa apara, aspect ce se poate dovedi mai important decat oferirea unei opinii juridice competente o data ce problema s-a ivit deja.

Pentru noi, inovatia si eficienta costurilor sunt de maxima importanta. Punem accent pe dezvoltarea de solutii inovatoare, care sunt concepute pentru a ajuta clientii nostri sa-si atinga atat obiectivele lor juridice cat si cele de afaceri in cel mai eficient mod posibil.

Suntem bine informati, nu sceptici!

Informația inseamna, in primul rand, cunoastere iar cunoasterea confera putere! Noi stim sa valorificam informatia pe care o detinem si sa o ducem dincolo de instinct.

Noi am inteles ca informatia capata valoare si utilitate doar atunci cand este transmis persoanei potrivite.

Avand in vedere epoca in care traim, informatia, este prezenta in nenumarate forme si intr-o cantitate impresionanta, fiind câteodată foarte usor accesibila, iar acest aspect poate avea o influenta negativa asupra clientului si asupra activitatilor desfasurate de acesta putand creea un efect coplesitor sau putand incuraja actiuni nedorite.

Noi venim astfel in ajutorul clientilor nostrii, prin capacitatea de a discerne informatia si de a le oferi acestora toate datele de care au nevoie pentru a-si indeplinii obiectivele.

Folosindu-ne atat de cunostintele dobandite, de experienta impresionanta, dar si de instinct, evaluam toate aspectele unui caz,, iar “cel mai rau scenariu” reprezinta punctul de pornire pentru abordarea noastra strategica, identificand astfel cele mai mari riscuri si evaluand rezultatele potentiale, intr-un mod rational si logic.

Dream caused by the Flight of a Bee Around a Pornegranate a
Second Before Awakening, 1944, Salvator Dali